Події

Викрав із медзакладу ноутбуки з повербанком заради спиртного і переховувався у хаті-пустці: поліцейські розшукали жителя Житомирської області

22 May 2023, 15:40

У с. Наталівці житель Звягеля проліз у медзаклад, розбивши вікно, викрав там ноутбуки із портативним зарядним пристроєм, аби потім продати їх і купити спиртне. Потому чоловік переховувався у цьому ж селі кілька днів у хаті-пустці, де його і розшукали правоохоронці.

Про це 22 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«20 травня до поліції надійшло повідомлення про зникнення майна з медичного закладу у с. Наталівці Звягельського району. Відтак на місце події виїхали правоохоронці. Під час огляду приміщення поліцейські виявили розбите скло та безлад всередині. З кабінетів зникли два ноутбуки та портативний зарядний пристрій. Правоохоронці провели низку першочергових заходів та встановили, що до крадіжки причетний 52-річний житель м. Звягеля. Попередньо, крадіжку він вчинив кілька днів тому. Потому заховався у хаті-пустці у цьому ж селі. Саме там його й розшукали оперативники райвідділу», - йдеться в повідомленні.

Чоловік визнав, що викрадене продав, а гроші витратив на спиртне. Відомо, що він раніше вчиняв подібні правопорушення. Тож його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. 21 травня слідчі Звягельського райвідділу оголосили причетному про підозру у вчиненні вказаного правопорушення.

За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження викраденого майна.

Нагадаємо, 11 січня у житомирській обласній лікарні 30-річний чоловік вкрав робочі інструменти і продав їх: причетного затримали на Житньому ринку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка медзаклад лікарня амбулаторія ноутбук Наталівка 
Матеріали по темі