Місто

На електронні адреси кількох житомирських ліцеїв знову надійшло повідомлення про замінування, поліцейські проводять перевірку

23 May 2023, 11:00

У Житомирі 23 травня близько 10 ранку з ліцею №4 евакуювали всіх дітей через повідомлення про замінування, навчальний заклад перевіряють.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У коментарі Житомир.info у пресслужбі головного управління Нацполіції в Житомирській області підтвердили інформацію про перевірку повідомлення щодо наявності небезпечних предметів у навчальних закладів.

«Зранку 23 травня на електронні адреси чотирьох навчальних закладів та інших установ надійшло повідомлення про небезпечні предмети у школах. Станом на 10:40 поліцейські проводять обстеження ліцеїв», - зазначали у поліції.

Нагадаємо, 22 травня близько 11 години у Житомирі учнів кількох ліцеїв почали евакуйовувати із навчальних закладів через повідомлення про замінування, відповідний лист надійшов на електронну скриньку Житомирської міськради. У поліції зазначали, що правоохоронці проводили обстеження навчальних закладів.

Як повідомляв Житомир.info, 12 травня 2023 року близько 16:30 з Центру творчості дітей та молоді, який знаходиться у Житомирі на майдані Корольова, вивели дітей через інформацію про замінування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей 
Матеріали по темі