Події

Подробиці ДТП на бердичівській трасі: мікроавтобус змінив напрямок руху та в’їхав у пасажирську маршрутку

23 May 2023, 14:24

Опівдні 22 травня на автошляху Житомир – Могилів-Подільський зіткнулися маршрутний автомобіль «ГАЗель» та вантажний мікроавтобус Renault Master.

Подробиці автопригоди 23 травня надав відділ комунікації поліції Житомирської області.

ДТП трапилася близько 12:30 год.

«Попередньо, водій пасажирського транспортного засобу сполученням «Старий Солотвин-Бердичів», 47-річний бердичівлянин, перед виїздом з другорядної дороги на головну, зупинився. У цей час водій Renault, 46-річний житель м. Бердичева, рухаючись по закритій правій стороні автошляху, змінив напрямок руху, намагаючись об’їхати «ГАЗель» та допустив зіткнення з цим автомобілем», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали водій та 48-річна пасажирка вантажного буса. Їх доставили до міської лікарні. На щастя, у маршрутному транспорті пасажирів не було.

Нині триває встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2023 року автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, поблизу повороту на Старий Солотвин Бердичівського району, сталася ДТП за участю буса й пасажирської маршрутки. За попередньою інформацією було відомо, що в автопригоді постраждали водій і пасажирка буса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія бердичівська траса бус маршрутка  
Матеріали по темі