Новини компаній

Колекційні Кіндер Сюрпризи: іграшки за сотні доларів

25 May 2023, 12:25

Шоколадні яйця від компанії Кіндер випускаються вже близько 50 років. Зараз можна купити Кіндер Сюрприз оптом, щоби порадувати своїх дітей якісним та корисним шоколадом.

Особливості продукції

Шоколадні яйця виробника популярні в усьому світі. Але в деякі країни неможливо довезти такі вироби, оскільки шоколад просто розтане. Тому виробник випустив іншу варіацію: Kinder Joy. В ній також є іграшка, але іншу половину займає смачний молочний шоколад та ложечка.

Першу партію виробів буквально замели з полиць магазинів: її було розпродано всього за годину. Яйця популярні не лише у дітей, які мріють знайти іграшку всередині, але й у дорослих. Певні іграшки – вироби, які виготовлені та розписані фарбами вручну. Їх можна знайти у звичайних упаковках шоколадних яєць.

Цінність для колекціонерів такі іграшки становлять не лише через їхню рідкість. Навіть зараз за деякі з таких виробів можна отримати понад 1500 євро! Згодом вартість буде лише зростати: вже за кілька років ціна екземпляра зросте ще на кілька сотень.

Як знайти колекційні предмети?

Пошук колекційних предметів – захоплива гра для деяких людей. У них є багато методів, як знайти такі вироби. Серед найбільш популярних способів:

  • інформація на пакуванні;
  • вимір за певними параметрами (вага, звук при струшуванні тощо);
  • маркування (2 букви біля штрих-коду говорять, що це одинична іграшка, а 3 – що звичайний конструктор);
  • покупка на аукціоні тощо.

Варто зазначити, що всі ці способи відносні. Тобто ніхто не може гарантувати, що їх застосування спрацює. Оптимальне вирішення для тих, хто хоче отримати рідкісні предмети, – покупка гуртом. Вірогідність знайти іграшку ручної роботи суттєво зростає, якщо замовити одразу кілька коробок по 12 яєць у кожній.

Звісно, при таких масштабах виробництва шоколаду компанією пошук ексклюзивних предметів можна порівняти з лотереєю. Але гуртова покупка Кіндер Сюрпризів в інтернет-магазині RetroMagaz суттєво підвищує шанси на успіх. Зрештою, навіть якщо не вдасться нічого знайти, можна насолодитися якісним молочним шоколадом.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кіндер Сюрприз  
Матеріали по темі