Суспільство

Смарт-вузли обліку газу для відновлення критичної інфраструктури

29 May 2023, 09:56

Звільнена Херсонщина поступово повертається до нормального життя. На деокупованих територіях активно відновлюється критична інфраструктура. Задля забезпечення нормальної життєдіяльності мешканців звільнених регіонів відновлюється газопостачання. ТОВ «БТК-Центр Комплект» не стоїть осторонь. Компанія, яка є виробником газового обладнання, успішно виготовила смарт-вузли обліку газу для звільнених регіонів України.

Що ж таке смарт-вузол обліку газу?

Вузол обліку газу зі смарт-лічильником (далі ВОГ) – це комплекс засобів вимірювальної техніки реєстрації та збереження результатів вимірювань і дистанційної передачі даних показників.

Інноваційною перевагою вузлів обліку газу зі смарт-лічильниками є наявність вимірювального комплексу, який складається з електронного термокоректора, пристрою дистанційної передачі даних та повнопрохідного електромагнітного клапана.

Лічильник, оснащений вбудованими батареями, одна з яких відповідає за живлення GPRS модему, інша за метрологічну частину лічильника. Дані на сервер передаються щодня, що робить моніторинг споживання газу більш коректним і прозорим і дає можливість отримати повну картину газоспоживання.

Головною функцією ВОГів на основі смарт-лічильників газу є точний облік пройденого через нього обсягу газу з корекцією по температурі і своєчасна дистанційна передача даних на сервер збору. Споживач буде мати детальний аналіз споживання газу. Знання реального обсягу спожитого газу та фінансових витрат – це основа до подальшої економії коштів.

Тільки за допомогою даних ВОГів можна звести точний баланс поставленого газу, звівши величину технологічних втрат до мінімуму. Крім, того обладнання є безпечним та зручним для використання.

https://btk-center.com.ua/ua/eshop/uzly-ucheta-gaza/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: БТК-Центр Комплект газ лічильник лічильник газу смарт-лічильник  
Матеріали по темі