Події

У селі Житомирської області згорів будинок: власниця загинула, а син отримав опіки

3 June 2023, 15:03

У селі Федорівка Звягельського району Житомирської області 2 червня горів дерев’яний будинок. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло власниці похилого віку. Її син, намагаючись самостійно приборкати полум’я отримав опіки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Федорівка до Служби порятунку «101» надійшло о 10:28 год.

«По прибуттю рятувальників до місця події було встановлено, що вогнем повністю охоплена покрівля, перекриття, яке частково завалилося всередину оселі. Крім того, впритул до будинку був розташований сарай з 20 куб. м. дров, що також загорівся», – йдеться у повідомленні.

Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат будинку надзвичайники виявили 88-річну власницю без ознак життя. Її син під час самостійного гасіння пожежі отримав опіки рук.

Для безперебійної подачі води на ліквідацію пожежі бійці ДСНС 7 разів їздили для забору води до водойми, розташованої на відстані 450 м від місця події.

Об 11:02 рятувальники локалізували пожежу. Упродовж тривалого часу розбирали дерев’яні конструкції будинку та проливали їх водою, аби не допустити повторного займання. Ліквідувати пожежу вдалося о 14:00.

Вогонь знищив покрівлю житлового будинку, господарчу будівлю та 3 куб. м дров.

Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2023 року в Малині Житомирської області горів приватний житловий будинок. На пожежі загинула 67-річна жінка і травмувався 57-річний власник, його з отруєнням чадним газом госпіталізували до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Федорівка  
Матеріали по темі