Місто

В районі Смолянки в Житомирі місцеві підприємства хочуть провести благоустрій: розчистити хащі, прибрати сміття

5 June 2023, 11:37

Виконком Житомирської міськради збирається дозволити ТОВ «Просервіс Житомир» провести благоустрій території на проїзді Холодильному.

Проєкт рішення «Про погодження проведення благоустрою території» 31 травня оприлюднили на сайті міської ради.

«Погодити товариству з обмеженою відповідальністю “ПРОСЕРВІС ЖИТОМИР” проведення благоустрою території по проїзду Холодильному з дотриманням норм, правил та державних стандартів (…)
Роботи по благоустрою території проводити після погодження з відповідними службами інженерної інфраструктури міста, а також згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню», – йдеться у проєкті рішення.

Директор департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради Ігор Блажиєвський у коментарі Житомир.info пояснив, що йдеться про наведення ладу на вказаній території – розчищення від хащ та сміття.

«Цей благоустрій передбачає наведення ладу на тій локації. Колись там було підприємство, але у свій час воно розпалося та його розкупили місцеві представники бізнесу і здійснюють там господарську діяльність, переважно там станції технічного обслуговування. І ось вони виявили бажання навести порядок перед в’їздом на їхню територію, оскільки там кругом хащі, сміття – повна антисанітарія. От з цією метою і був створений цей проєкт рішення, адже такі заходи можуть проводитися після надання дозволу виконавчого комітету. Про жодне капітальне будівництво не йдеться. Просто приберуть, підсиплють, порівняють», – пояснив Ігор Блажиєвський.

Зауважимо, що проїзд Холодильний знаходиться в мікрорайоні Смолянка.

З додатка до проєкту рішення виконкому

Як повідомляв Житомир.info, 3 травня 2023 року виконавчий комітет Житомирської міської ради погодив проведення благоустрою території біля готелю на майдані Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій Блажиєвський проєкт рішення виконком  
Матеріали по темі