Події

На Вільському шляху в Житомирі внаслідок зіткнення автівки та мотоцикла постраждав водій двоколісника

5 June 2023, 11:45

У Житомирському районі поліція розслідує дві ДТП з травмуванням мотоциклістів.

Про це 5 червня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського РУП.

«2 червня поліцейські працювали на місці ДТП, що сталася на 184 км автодороги Виступовичі - Житомир – Могилів-Подільський, у селі Зарічанах. Попередньо, близько 14:30 керманич автомобіля «ГАЗ-52», 64-річний житель Березівської громади, виконуючи маневр розвороту, здійснив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki», який рухався у напрямку обласного центру. У результаті ДТП водій двоколісника, 37-річний житомирянин, з травмами був доставлений до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією поліції, наступного дня, 3 червня близько 14:45, по Вільському шляху в обласному центрі відбулося зіткнення автомобіля «Fiat Scudo» під керуванням 40-річного житомирянина та мотоцикла «Bajaj Boxer». У результаті ДТП 67-річний мотоцикліст, житель м. Києва, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Правоохоронці закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки.

Нагадаємо, 4 червня близько 17:30 у Житомирі на проспекті Незалежності біля «ЕКОмаркету» сталася ДТП за участю двох автомобілів. На місце автопригоди приїхали патрульні. Попередньо, постраждалих не було.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 11 травня 2023 року у Житомирському районі двоє неповнолітніх потрапили в аварію на мотоциклі: один із них опинився у травматології.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл 
Матеріали по темі