Події

Шукали через «угон», а виявили нетверезий стан: на Польовій у Житомирі патрульні склали протоколи на водія

6 June 2023, 09:33

У Житомирі патрульні шукали водія, який нібито поцупив авто, але з’ясувалося, що машини він не крав, проте правопорушення все ж скоїв – був п’яним за кермом, та й узагалі не мав права керувати транспортними засобами.

Про це 5 червня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (4 червня), близько опівночі, інспектори отримали повідомлення про заволодіння транспортним засобом Mercedes на вулиці Космонавтів. Патрульні оперативно прибули за вказаною адресою та зорієнтували екіпажі на виявлення транспортного засобу, проте інформація про заволодіння не підтвердилась. Під час спілкування із заявником та власником авто, інспектори встановили, що автівку зі стоянки взяв родич власника, а охоронець стоянки не знав цих деталей», – йдеться у повідомленні.

Невдовзі патрульні зупинили вказаний автомобіль на вулиці Вітрука.

Перевіряючи документи у керманича, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, останній погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер на місці, результат — 0,59 проміле. Окрім того, інспектори з'ясували, що водій позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічне правопорушення.

На кермувальника охоронці порядку склали протоколи за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою — четвертою цієї статті) та ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж травня 2023 року житомирські патрульні відсторонили від керування 177 водіїв з ознаками сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій Вітрука Польова  
Матеріали по темі