Події

У Житомирській області уночі потяг збив 50-річну жінку, яка знаходилася на коліях: постраждалу ушпиталили до реанімації

6 June 2023, 13:03

Коростенська поліція з’ясовує обставини травмування жінки на залізниці.

Про це 6 червня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уночі 6 червня правоохоронці отримали повідомлення від працівників місцевої залізничної станції про наїзд потяга на людину. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Попередньо, близько 00:40 пасажирський потяг, що прямував у напрямку столиці, здійснив наїзд на жінку, що знаходилась на коліях. У результаті вона отримала травми та була ушпиталена до реанімаційного відділення міської лікарні. Поліцейські вставили, що травмована – 50-річна жителька Коростенської громади», - йдеться в повідомленні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці.

«Не скорочуйте шлях, йдучи коліями, та знаходьтесь на безпечній відстані від них. Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближенні та відходьте у безпечну зону під час його руху. Переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). Зверніть увагу, що на станціях, де немає мостів і тунелів, для пішоходів встановлюються спеціальні настили, біля яких є покажчики «Перехід через колії». Будьте уважні та обережні», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, уночі 18 травня в Горщиківській громаді на залізниці потяг смертельно травмував 41-річного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 24 квітня 2023 року близько 8:35 на перегоні «Бердичів - Михайленки» потяг на смерть збив 55-річного чоловіка, екстрене гальмування не допомогло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд залізниця травмування 
Матеріали по темі