Суспільство

Щасливі малюки та задоволені батьки: на «Кромберг енд Шуберт Житомир» організували свято до Дня захисту дітей

8 June 2023, 09:25

На підприємстві «Кромберг енд Шуберт Житомир» для дітей працівників 4 червня організували заходи до Дня захисту дітей, аби навіть не зважаючи на воєнний час, малюки хоча б на мить відчули себе в повній безпеці, безтурботному дитинстві та отримали купу позитивних емоцій, забувши про сучасні реалії.

Так, для дітей працівників святкування було поділене на три заходи за віковими категоріями, аби врахувати інтереси учасників.

Наймолодші «крошенята» віком від 3 до 6 років відвідали казкову країну «Емоційка». Вони брали участь у театралізованому заході, де познайомилися із героями «Собачого Патруля».

Також у ігровій формі дітки мали можливість поспілкуватися зі справжніми собачками ГО «Берегиня Полісся», яка спеціалізується на анімалотерапії.


А дітки від 7 до 10 років разом з батьками відвідали зоопарк «12 місяців», який знаходиться у Києві, та отримали безліч позитивних емоцій від знайомства із різними тваринками. Також вони охоче контактували зі звірами та мали змогу погодувати деяких із них.


Старші ж «крошенята» віком від 11 до 14 років побували в квест-кімнаті, де відвідали 8 різноманітних квестів, після дитячих емоцій яких навіть батьки захотіли взяти участь у таких розвагах.


Загалом усі заходи до Дня захисту дітей відвідали близько 100 маленьких «крошенят».

На «Кромберг енд Шуберт Житомир» переконані, що щасливе дитинство молодшого покоління – запорука міцного та світлого майбутнього нашої країни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт 
Матеріали по темі