Події

Далеко не заїхав: у центральній частині Житомира затримали містянина на щойно викраденому велосипеді

13 June 2023, 15:32

У Житомирі 12 червня поліцейські затримали чоловіка, який щойно поцупив велосипед з під'їзду будинку.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Пізно увечері 12 червня оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП, працюючи у місті, звернули увагу на велосипедиста в одному з дворів. У чоловікові правоохоронці впізнали фігуранта низки кримінальних проваджень, тож вирішили перевірити обставини, за яких він опинився за цією адресою», – йдеться у повідомлені.

На запитання про походження двоколісника 38-річний містянин зізнався, що він йому не належить. Чоловік розповів, що нещодавно забрав транспортний засіб з під’їзду багатоповерхівки.

Тож про викрадення велосипеда його власник, 47-річний житомирянин, дізнався від поліцейських. Чоловік розповів, що залишив свій велосипед на ніч у під’їзді, як робив зазвичай. Потому більше на сходинковий майданчик не виходив.

Двоколісник поліцейські вилучили та після проведення необхідних експертних досліджень повернуть власнику.

А причетного до крадіжки слідчі Житомирського РУП затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині проводяться необхідні процесуальні дії для повідомлення йому про підозру в кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Згідно з санкцією статті, за вчинені діяння чоловікові загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

У пресслужбі Житомирського районного управління поліції в коментарі Житомир.info зазначили, що крадіжка була скоєна у центральній частині міста.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2023 року в поліції розповідали про затримання в Житомирі 43-річного містянина, причетного до крадіжки велосипеда, який уже неодноразово притягувався до подібних злочинів. Чоловіка «вирахували» за допомогою відеокамер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка велосипед  
Матеріали по темі