ДОПОМОГА

Житомирський картонний комбінат передав чергову допомогу для військових

14 June 2023, 12:58

Сьогодні українці об'єдналися довкола спільної мети – перемогти у війні проти російських окупантів. Щоб наблизити перемогу, потрібно не тільки словом, а й ділом підтримувати військових. Про це точно знають на Житомирському картонному комбінаті, адже вже не перший рік підтримують Збройні Сили України.

«У нас на підприємстві більше сотні мобілізованих, тому справи військових для нас завжди були близькими. Ми допомагали ще до 24 лютого, були залучені до фонду Дому ветеранів. Після 24 лютого ми допомагали фінансово, а також купували все, що потрібно для фронту: спорядження, машини, їжу», – говорить представник ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Барський.


З початку повномасштабного вторгнення Житомирський картонний комбінат передав близько півтора десятка транспортних засобів для ЗСУ. Зусиллями колективу ЖКК в Україну було завезено понад 100 тисяч тонн гуманітарного вантажу, як для цивільного населення в прифронтові зони, так і для ЗСУ.

Цього разу Житомирський картонний комбінат передав автомобіль. Це саме та допомога, яка потрібна постійно, кажуть військові.

«Зараз техніка дуже потрібна. При бойовому зіткненні вона виходить зі строю, її пошкоджують, в деяких випадках ремонтували її неможливо. Тому техніку потрібно замінювати, як бойову, так і цивільну. Вона буде працювати, як у житомирському ТЦК, так і допомагати підрозділам, які знаходяться безпосередньо на лінії», – каже заступник начальника Житомирського районного ТЦК СП Олександр Шаманський.

Житомирський картонний комбінат й надалі планує підтримувати армію заради нашої спільної мети.

«Кожен воює на своєму фронті задля спільної мети – нашої спільної перемоги», – наголосив представник ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Барський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат допомога гуманітарна допомога ЗСУ  
Матеріали по темі