Влада

«Житомирводоканал» передає Нікополю в тимчасове користування автоцистерну для забезпечення населення питною водою

15 June 2023, 13:11

Виконавчий комітет Житомирської міської ради дозволив передати у тимчасове користування місту Нікополю Дніпропетровської області автоцистерну на період ліквідації наслідків руйнування Каховської ГЕС.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні виконкому 15 червня 2023 року.

«Дозволити комунальному підприємству «Житомирводоканал» Житомирської міської ради направити з 15 червня 2023 року на 10 (десять) діб у місто Нікополь Дніпропетровської області спеціалізований автомобіль – автоцистерну ЗІЛ 4314 для тимчасового виконання робіт з ліквідації наслідків підтоплення», - йдеться у оприлюдненому перед засіданням проєкті рішення.

Перед голосуванням начальник управління комунального господарства Олександр Марцун пояснив, що у зверненні від міської влади Нікополя йшлося про передачу автоцистерни в користування на 8-10 днів.

Нагадаємо, житомирські волонтерки Лєна Дарк і Ека Хатіашвілі розповідали про свою поїздку 6 червня в підтоплені райони Херсонщини та Миколаївщини.

Як повідомляв Житомир.info, надвечір 6 червня 2023 року на позачерговій сесії Житомирської міської ради ухвалили рішення про виділення 1 млн грн субвенції для Херсонщини, частина якої затоплена через підрив Каховської ГЕС. З Житомира на Херсонщину 8 червня доставили понад сотню мотопомп, потужний насос з генератором, а також харчі і воду. 12 червня з Житомирської області ще відправили майже 80 тонн допомоги для постраждалих жителів Херсонщини.

Як житомиряни збирали допомогу Херсонщині дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком водоканал автоцистерна Нікополь Каховська ГЕС вода підтоплення  
Матеріали по темі