Місто

У Житомирі велосипедист в’їхав у світлофор та пошкодив його: патрульні зафіксували ДТП, комунальники полагодили об’єкт

20 June 2023, 12:30

Вранці 20 червня на перехресті вулиць Київської та Небесної сотні в Житомирі був пошкоджений світлофор: частина конструкції просто звисала на дроті, попри це він працював.

Що спричинило такі пошкодження, Житомир.info запитав у керівника КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло»». Директор КП Сергій Ковальчук розповів, що об’єкт пошкодив велосипедист.

«Учора ввечері там була ДТП: велосипедист в’їхав у світлофор і, ймовірно, пошкодив його головою. Чоловік сам викликав поліцію. Об’єкт ми вже відновили», – зазначив Сергій Ковальчук.

Він також зауважив, що світлофор був відновлений силами комунального підприємства. Чи відшкодовуватиме учасник ДТП завдані збитки – поки невідомо.

«Побачимо, які матеріали склала патрульна поліція, можливо, доведеться звертатися до учасника ДТП, аби відшкодував збитки. Однак там були несуттєві пошкодження», – каже Сергій Ковальчук.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли про обставини пригоди.

«Близько 22-ї години на вказаному перехресті чоловік, 1999 року народження, рухаючись на велосипеді, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на опору, на якій кріпився світлофор. У результаті цього світлофор був пошкоджений. На місце виїжджали патрульні, які замалювали схему ДТП, відібрали пояснення у чоловіка та взяли зобов’язання, що він звернеться до балансоутримувача та компенсує завдані збитки», – прокоментували у патрульній поліції.

Очевидно, сам велосипедист не постраждав, принаймні патрульним не довелося викликати медиків на місце пригоди.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2023 року на майдані Короленка у Житомирі впала опора зі світлофором. Ймовірною причиною падіння світлофора у КП «Міськсвітло» називали ДТП. Об’єкт обіцяли відновити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор "Міськсвітло" Ковальчук ДТП велосипедист  
Матеріали по темі