Суспільство

Спортивний директор житомирського «Полісся» став головним тренером «Звягеля»

21 June 2023, 12:01

Новим головним тренером професійного футбольного клубу «Звягель» призначено Юрія Максимова.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці клубу.

20 червня тренера було представлено команді.

«Юрій Максимов – легенда українського футболу! Як гравець забивав за Динамо Барселоні в Лізі чемпіонів. Розривав німецьку Бундеслігу. Як тренер вигравав Кубок Азербайджану, виводив полтавську Ворсклу в фінал Кубка України та в єврокубки. Кожна команда під керівництвом Максимова ставала сильнішою. Це топ-тренер, якого раді були б бачити в кожній, підкреслюю - в кожній - команді української Прем‘єр-ліги. Для нас честь, що відтепер Максимов - головний тренер Звягеля», - презентував нового тренера президент ПФК «Звягель», народний депутат Дмитро Костюк.

Останнім тренерським місцем роботи Юрія Максимова була полтавська Ворскла. В сезоні 2019/2020 він привів полтавців до фіналу Кубка України. Також в Прем‘єр-лізі Максимов тренував київську Оболонь, криворізький Кривбас, донецький Металург.

«Будемо спільно працювати над тим, щоб кожен гравець «Звягеля» прогресував. Мої двері для вас завжди відчинені, можете звертатися з будь-яких питань. Наша ціль – відкрити для вас двері у великий футбол на найвищий рівень», - звернувся до футболістів головний тренер Звягеля Юрій Максимов.

Ексголовний тренер «Звягеля» Руслан Скидан продовжить працювати та рости разом з клубом. й займатися селекційною роботою в клубі.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2023 року Юрій Максимов став спортивним директором житомирського ФК «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол Максимов Звялегь тренер ФК Костюк 
Матеріали по темі