Місто

У житомирському кінотеатрі дитина обпеклася біля попкорн-бару, в закладі своєї провини не бачать

23 June 2023, 13:34

У житомирському кінотеатрі «Україна» 8-річний хлопчик отримав опік руки, притулившись до апарату для попкорну.

Про це вранці 23 червня у Facebook розповів батько дитини Віктор Гарбарчук.

«Перебуваючи в кінотеатрі Україна, мій синок, 8 років, ошпарив руку, притулившись до апарату, що робить попкорн. Тобто, перебуваючи в кінотеатрі, діти наражаються на небезпеку. За словами працівників, він вже другий, який постраждав», – йдеться у дописі.

Скриншот Facebook-допису

Зауважимо, що один з коментаторів стверджує, що з її дитиною сталося подібне у тому ж закладі.

Аби отримати коментар стосовно описаного інциденту, Житомир.info 23 червня зателефонував до кінотеатру «Україна». Працівниця закладу, яка відповіла на дзвінок, підтвердила інформацію про інцидент та запевнила, що на машині є відповідне застережне оголошення.

«Йдеться не про апарат, який смажить попкорн, – така машина стоїть в іншому приміщенні, її відвідувачі взагалі не бачать. Вона дійсно дуже гаряча. У цьому випадку мова йде про апарат, який підігріває попкорн, тримає його належну температуру, що допомагає зберегти смакові властивості зерен. Він гарячий, але не аж надто. І дійсно, у нас учора були діти з ліцею № 3 разом з учителями – вихованці пришкільного табору прийшли на безоплатний сеанс. Зауважу, що, як на мене, педагоги не надто гарно стежили за дітьми: вони, діти, все ламали, розносили. Дитя підійшло на бар. Але там висить оголошення величезними літерами: «Обережно! Гаряче!». Але дитина притулилася. Прийшла агресивно налаштована мама, яка на нас кричала. Але ж батьки доручають дітей вчителям, а не нам», – каже працівниця кінотеатру.

Вона додала, що подібне у закладі вперше, але задля уникнення таких ситуацій викликали майстра, який приварив бильця біля апарату.

«Дійсно, ситуація неприємна… Вчора, для тих, хто не вміє читати, ми приварили перила біля апарату. Викликали майстра і зробили це власним коштом. Якщо вони лізтимуть і під ті перила, тоді я вже не знаю… Провина абсолютно не наша. Це благодійний сеанс, і таке ставлення до закладу, до персоналу… Нас зганьбили. Тепер міркуємо, чи варто взагалі робити благодійні сеанси», – прокоментували у закладі.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2019 року до лікарні потрапив 4-річний хлопчик з Коростеня, який опікся окропом, проте батьки лише через добу звернулися про допомогу до медиків. Хлопчик був у тяжкому стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кінотеатр опік дитина попкорн  
Матеріали по темі