Суспільство

Рятувальники Житомирської області за добу двічі залучалися до прибирання повалених поривами вітру дерев: у селі та райцентрі

25 June 2023, 14:24

Упродовж доби рятувальники області два рази залучалися до прибирання повалених поривами вітру дерев.

Про це 25 червня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«24 червня о 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Межирічка Житомирського району на дах приватного дерев’яного житлового будинку впало дерево. На місці події стало відомо, що через сильні пориви вітру на дах оселі, критий черепицею, впала велика верба та частково його пошкодила. Бійці ДСНС за допомогою бензопил розчистили дерево для вільного пересування людей та унеможливили його подальше падіння. До проведення аварійних робіт залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки», - йдеться у повідомленні.

Згодом, о 21:50, у м. Звягель чергове відділення рятувальників у складі 5 чоловік особового складу залучалося до прибирання дерева, що через сильний вітер впало та перекрило рух транспорту на одній із вулиць районного центру. Бійці ДСНС бензопилами розрізали повалене дерево та прибрали його на узбіччя дороги.

Внаслідок обох пригод загиблих та травмованих немає.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних, 24-25 червня 2023 року, у Житомирі та області синоптики прогнозували дощі, грози і поривчастий вітер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС дерево вітер Звягель 
Матеріали по темі