Місто

Влада Житомира готова прийняти у комунальну власність стадіон на Мальованці, який зараз належить ДСНС

27 June 2023, 13:25

Влада Житомира планує надати згоду на прийняття у власність Житомирської міської територіальної громади спортивного комплексу разом із земельною ділянкою на вул. Троянівська, 26-а.

Відповідний проєкт рішення сесії 27 червня оприлюднили на сайті міської ради.

«Надати згоду на прийняття із державної власності у комунальну власність Житомирської міської територіальної громади спортивного комплексу разом із земельною ділянкою, на якій він розташований, за адресою: м. Житомир, вул. Троянівська, 26а згідно з додатком, та перебуває у сфері управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій за умови використання за цільовим призначенням і не відчужувати його в приватну власність», - йдеться у проєкті рішення.

Спортивний комплекс на Мальованці складається з футбольного поля, бігових доріжок, волейбольної та баскетбольної площадок, двох площадок для мініфутболу та площадки для великого тенісу.

Додаток до проєкту рішення сесії

Нагадаємо, в інтерв’ю Житомир.info в січні 2021 року голова бюджетної комісії міської ради Юрій Мойсеєв розповідав про бажання влади Житомира забрати в ДСНС стадіон біля школи на Мальованці, щоб він був комунальним.

«Колись у міста не було коштів його утримувати і стадіон передали пожежній частині, він у них на балансі і зараз, відверто кажучи, в жахливому стані, бо на його утримання управлінню ДСНС не виділяють кошти. Я говорив про це з міським головою і він зауважив, що там можна було б зробити філію нашої дитячої футбольної школи, щоб трохи розгрузити «Спартак-Арену», - казав депутат в 2021 році.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2019 року в Житомирі офіційно відкрили оновлений стадіон «Спартак Арена», на реконструкцію якого витратили близько 45 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку, міського бюджету і ФФУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада стадіон Мальованка ДСНС вул.Троянівська спорткомплекс 
Матеріали по темі