Суспільство

Уболівальники житомирського ФК «Полісся» закликали назавжди дискваліфікувати колишнього гравця клубу, який поїхав грати в росію

27 June 2023, 16:45

Житомирянин Андрій Сахневич, який раніше грав за ФК «Полісся», під час повномасштабної війни поїхав грати за російський футбольний клуб.

Таке повідомлення нещодавно з’явилося в інстаграм уболівальників «Полісся».

«Українець, житомирянин, 34-річний Андрій Сахневич, колишній гравець ФК «Полісся», під час повномасштабної війни, зрадив свою батьківщину та поїхав на росію, підписавши контракт із футбольним клубом із пермського краю. Сьогодні він продовжує заробляти гроші в країні-агресорі, не змінюючи громадянства та не засуджуючи війну, він підтримує вбивства українців та виправдовує злочини Путіна та його армії. Ми закликаємо Українська Асоціація Футболу заборонити цьому спортсмену займатися будь-якою футбольною діяльністю на території України довічно. А щодо повернення в Житомир, то тільки в чорному пакеті», - йдеться в пості вболівальників.



Переглянути цей допис в Instagram
Допис, поширений ????ФК ⚽️ «Полісся» Житомир???? (@fcpolissya_fan)


В публікації від 15 червня 2021 року на офіційному сайті ФК «Полісся» зазначається, що один з найуспішніших вихованців житомирського футболу Андрій Сахневич поставив підпис під дворічним контрактом з клубом. На той час Сахневич був ексгравцем київського «Динамо» та молодіжної збірної України, останнім його клубом був вищоліговий латвійський «Вентспілс».

Як повідомляв Житомир.info, в домашньому матчі 14 травня 2023 року ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з рахунком 5:0 і забезпечив собі вихід у Прем’єр-лігу, а 27 травня обіграв ФК «ЛНЗ» з Черкас і став чемпіоном Першої ліги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" Сахневич росія дискваліфікація фанклуб  
Матеріали по темі