Події

У Бердичівському районі ЗАЗ з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом, загинув житель сусідньої області

29 June 2023, 11:24

У Райгородоцькій громаді Житомирської області 28 червня в ДТП загинув житель Вінниччини.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 9 км автодороги Бердичів – Хмільник.

«Близько 13:20 водій автомобіля «ЗАЗ», 39-річний житель Вінниччини, рухаючись у напрямку м. Хмільника не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого зіткнувся з деревом. У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження несумісні з життям та помер на місці автопригоди», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, 28 червня 2023 року в Житомирі на перехресті Мазепи та Героїв Крут не розминулися дві автівки. У результаті одному з пасажирів знадобилася допомога медиків.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2023 року в Житомирі протягом дня сталися дві ДТП за участю автомобілів, велосипедиста та пішохода: до лікарень госпіталізували дитину та жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Бердичівський район ЗАЗ  
Матеріали по темі