Фоторепортаж

На сесії Житомирської міської ради вручали нагороди, слухали виступи активістів та ухвалили понад 60 рішень. Фоторепортаж

29 June 2023, 15:17

Чергова сесія Житомирської міської ради, яка почала свою роботу 29 червня о 9-й годині, тривала трохи більше ніж три години.

На початку сесії вручили нагороди військовим та орден «За заслуги» ІІ ступеня ректору Державного університету «Житомирська політехніка», депутат Житомирської міської ради (голова фракції партії «Слуга народу») Віктору Євдокимову. Зауважимо, що ректор політехніки був нагороджений цим орденом указом президента від 7 грудня 2022 року, з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Після нагородження депутати слухали виступи активістів та своїх колег, а потім розглянули більш ніж 60 проєктів рішень.

Зокрема, виділили кошти на облаштування укриттів, спрямували 470 тис. грн на фізичну охорону військового кладовища; погодили виділення 7,2 млн грн на встановлення в Житомирі дитячих майданчиків за шістьма адресами; перейменували вулицю Білоруську; погодили рішення щодо приватизації дев’яти комунальних приміщень, по п’яти з яких у депутатів був «конфлікт інтересів».

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня мер підписав розпорядження про скликання чергової сесії Житомирської міської ради на 29 червня 2023 року, у порядку денному було 62 питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія нагородження 
Матеріали по темі