Місто

«Житомирська політехніка» за 1,5 млн грн проводить благоустрій території перед університетом

30 June 2023, 12:49

Державний університет «Житомирська політехніка» здійснив закупівлю виконання робіт по капітальному ремонту благоустрою прилеглої території навчального закладу.

Повідомлення про здійснення закупівлі розмістили 28 червня на ресурсі «Прозорро».

Вартість будівельних робіт становить 1 млн 499 тис. 445,49 гривні. Договір з ПРБФ «Комунальник» на роботи з капітального ремонту був укладений 26 червня 2023 року, закупівлю проводили без тендеру. Зауважимо, що відкриті торги здійснюються, якщо вартість робіт становить або перевищує 1,5 мільйона гривень.

За технічних вимог, приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник» має розібрати старе покриття, встановити основи нового покриття та влаштувати покриття доріжок і тротуарів гранітною плиткою, яка, за даними закупівлі, є «матеріалом замовника».

Благоустрій території біля «Житомирської політехніки» мають завершити до 20 серпня 2023 року. В графіку фінансування робіт зазначено, що основну суму підрядника має отримати в червні – 1 млн 427 тис. 960,57 грн.

ПРБФ «Комунальник» зареєстрована в Житомирі в 1995 році, має статутний капітал 19,7 тис. грн і основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Власником та керівником фірми є Корзун Андрій Миколайович.

За даними Опендатабот, університет «Житомирська політехніка» з 2021 року уклав договори з ПРБФ «Комунальник» на загальну суму 38,7 млн грн.

Скріншот з ресурсу Опендатабот

Лише впродовж червня 2023 року з ПРБФ «Комунальник» було укладено крім благоустрою території ще три угоди:

Скріншот з аналітичного порталу YouControl

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2019 року університет «Житомирська політехніка» оголошував тендер вартістю 720 тис. грн на роботи зі встановлення «Ейфелевої вежі» біля закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій політехніка закупівля плитка  
Матеріали по темі