Місто

Влада Житомира передає центру соціальних служб приміщення на Польовій, яке раніше хотіли виставити на аукціон

5 July 2023, 11:30

Враховуючи потребу Житомирського міського центру соціальних служб міської ради в додаткових приміщеннях, йому передають 130,8 кв.м на вул.Корольова, 46.

Проєкт рішення виконкому про передачу приміщення 3 липня 2023 року оприлюднили на сайті міської ради.

«Передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської радинабаланс Житомирського міського центру соціальних служб міської ради приміщення загальною площею 130,8 кв. м за адресою: м. Житомир,вул. Корольова, 46 для службових потреб», - йдеться у проєкті рішення.

Нагадаємо, приміщення площею 130,8 кв.м на вул.Корольова, 46 включили в перелік об’єктів, які підлягають приватизації в 2021 році. На той час це приміщення під розміщення офісу та складу орендувало ТОВ «ТВК “Добробут”», яке належить Володимиру Станіславовичу Балакішієву. На сесії міської ради 17 червня 2021 року депутати ухвалили рішення про надання фірмі-орендарю дозволу на приватизацію комунального приміщення. В січні 2022 року на сайті міської ради оприлюднили проєкт рішення сесії про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні нежитлових приміщень загальною площею 130,8 кв.м, що розташовані за адресою: м.Житомир, вул. Корольова, 46, але на сесії це питання не розглядали і рішення не затверджували. Це приміщення є й у переліку об’єктів Житомирської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році.

«В 2021 році міська рада ухвалила рішення надати дозвіл на приватизацію приміщення на Корольова,46, але потім дана юридична особа вирішила не викуповувати і вони його здали по акту прийому-передачі. Впродовж двох років це приміщення стоїть вільне. Щодо аукціону, то заяв від бажаючих придбати це приміщення не було, тому на аукціон його не виставляли. А наш центр соціальних служб потребує додаткових площ, тому ми приміщення передаємо їм, а на найближчий сесії виключімо його з переліку тих, які підлягають приватизації», - пояснила 5 липня в коментарі Житомир.info перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 23 лютого 2023 року міська рада затвердила перелік об’єктів Житомирської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році, в якому було 19 приміщень. 29 червня Житомирська міська рада проголосувала за дев’ять проєктів рішень, які стосуються приватизації комунальної нерухомості орендарями: по п’яти об’єктах у депутатів був «конфлікт інтересів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком нерухомість ЦСС соцільна служба приватизація Ольшанська вул.Корольова 
Матеріали по темі