Суспільство

Під час зупинки у житомирській приміській маршрутці відпали двері, перевізник переконує – нічого страшного не сталось

5 July 2023, 15:16

На одній із зупинок у маршрутки №106 «Барашівка - Глибочиця» у прямому сенсі відвалилися двері. Відео, як чоловіки намагаються їх прилаштувати на місце, але їм вочевидь так нічого і не вдається, відзняли пасажири маршрутки та виклали його у соцмережі. У дописі вказують, що інцидент трапився зранку 5 липня.

Аби прояснити ситуацію, як таке взагалі могло трапитись, телефонуємо перевізнику – власнику маршруту №106 Володимиру Рудому. За словами останнього, нічого страшного не сталось.

«Там просто лопнув кронштейн кріплення зверху - болт. Там все зробили. Все нормально, машина виїхала, ніяких проблем немає. Не довго і ремонтували її.Не те, що там справді щось таке страшне», - розповідає перевізник Володимир Рудий.

Перевізник виправдовується: маршрутки щоранку проходять техогляд і переконує, що подібних ситуацій раніше не траплялось.

«Кожного дня дивляться гальма, шини, те що справді впливає на безпеку руху. Машина технічно справна, гальма нормальні, рульове управління нормальне. Вона на ремонті була буквально якихось пів години. Поміняли цього болта і він поїхав. Це така деталь, яку не оглядає кожного дня і не на виду вона. Його не видно цього болта зверху, вони (ред., двері) відкриваються, закриваються, все нормально», - додає Володимир Рудий.

Врешті, добре те, що ніхто не постраждав. Оскільки інформації про потерпілих немає. А щодо автобуса, то він, після усунення несправностей з дверима, повернувся на маршрут.

Нагадаємо, 13 травня 2019 року на вулиці Київській, неподалік центрального автовокзалу Житомира, у маршрутки №106 під час руху відпало колесо.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2021 року зросла вартість проїзду в приміських автобусах, зокрема – на маршрутах №115, №110 та №106.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка перевізник двері Рудий  
Матеріали по темі