Місто

«Диванич» – магазин якісних меблів та господарських товарів для дому у Житомирі

13 September 2023, 11:04

Шукаєте зручний диван чи хочете просто додати більше затишку у домі? Тоді вам у «Диванич» – салон меблів, де можна знайти будь-яке рішення для вашої оселі.

У магазині «Диванич» представлений широкий асортимент товарів:

  • М’які та корпусні меблі;
  • Якісний посуд;
  • Господарчі товари.

У «Диваничі» можна підібрати речі на будь-який гаманець, починаючи від недорогих – до меблів більш вартісного сегмента, до слова, є також можливість придбати їх у кредит на досить вигідних умовах.

А ще салон співпрацює з фабрикою «Sr.Duke» із Запоріжжя, яка виготовляє дивани для магазину вже близько 10 років. Тут готові виконати забаганки кожного клієнта і привітні консультанти допоможуть зорієнтувати й допомогти зробити правильний вибір, надавши вичерпну інформацію щодо виробника, характеристики матеріалів та якості виробів.

У магазині можна знайти товари на будь-який смак. Завдяки багаторічному досвіду власники змогли організувати такі умови, аби кожен клієнт мав можливість задовольнити свою потребу, крім того, повернутися із задоволенням ще, адже саме із «Диванича» починається відчуття оселі, ніби із Pinterest, та захоплених поглядів гостей, які неодмінно захочуть і собі оновити інтер’єр!

Приходь та переконайся!

Салон меблів та декору «Диванич»

Графік роботи:

Пн-Пт 9-00-18-00; Сб-9-00-17-00; Нд-10-00-17-00

Телефон: 0687236893

Житомир, проспект Миру, 10

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Диванич магазин меблі 
Матеріали по темі