Місто

Житомирські комунальники слідом за Київською знімають асфальт з тротуару на Театральній

23 August 2016, 14:51

У Житомирі 23 серпня комунальники продовжують знімати верхній шар асфальту з тротуару по вулиці Театральній. Ремонтні роботи на ній розпочалися ще минулого тижня. Це вже друга вулиця, тротуар якої почали реконструювати в обласному центрі.

Ремонтні роботи будуть проводитися на відрізку по вул. Київській (від вул. Небесної Сотні до майдану Соборного), по вул. Великій Бердичівській (від Старого бульвару до майдану Соборного) і по вул. Театральній (від Великої Бердичівської до майдану Перемоги).

Нагадаємо, 12 серпня біля житомирського універмагу розпочалася реконструкція тротуару.

Як повідомляв Житомир.info, усього на капітальний ремонт тротуарів у центрі Житомира в 2016 році виділили 19 млн 314,3 тис. грн. Переможцем тендеру міськради на проведення капітального ремонту тротуарів по вул. В. Бердичівській стала «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» з Львівщини, яка обійшла житомирський «Фаворит». Пізніше мер міста Сергій Сухомлин пояснив, що житомиряни програли через завищену вартість укладання плитки, а представники «Фавориту» розповіли, що вважають тендер на проведення капітального ремонту тротуарів в центрі Житомира непрозорим. Нещодавно у мерії показали, як виглядатимуть житомирські тротуари після ремонту.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі