Події

Поблизу Житомира «швидка» зіткнулася з Volkswagen і протаранила ще дві автівки: учасники шукають свідків ДТП

6 July 2023, 14:50

У селі Станишівка на повороті до Житомирської обласної дитячої лікарні зранку 6 липня сталася ДТП за участю «швидкої» та Volkswagen. Учасники автопригоди шукають свідків.

Про це в редакцію Житомир.info повідомили одразу кілька читачів.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області у коментарі Житомир.info розповіли, що автопригода обійшлася без потерпілих, однак покази водіїв суперечать, тож далі справою займатиметься суд.

«Автопригода у селі Станишівка трапилась 6 липня близько 9:30. Інспектори прибули на місце події, де встановили наступне, водій «швидкої» під час руху здійснив виїзд на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з авто Volkswagen, водійка якого здійснювала поворот ліворуч (до лікарні) та не надала йому перевагу. В результаті зіткнення ЕМД здійснила наїзд та припарковані транспортні засоби Volvo та Renault, в автопригоді 4 транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія ЕМД та водійку Volkswagen складено протоколи за ст. 124 КУпАП. В результаті ДТП ніхто не травмувався», - прокоментували у патрульній поліції.

Також правоохоронці зауважили, що протоколи склали на двох водіїв, оскільки ситуація неоднозначна: водійка стверджує, що водій «швидкої» ввімкнув сирену й проблискові уже тоді, коли практично відбулося зіткнення, буквально за секунду до цього, а чоловік запевняє, що їхав із ними усю дорогу так. У зв’язку з тим, що дані суперечать, рішення про те, хто винен в автопригоді, буде приймати суд.

Контакти учасниці автопригоди, яка шукає свідків: 0931150096 - Олена

Нагадаємо, у Житомирі вранці 5 липня зіткнулися Hundai та Nissan, обійшлося без потерпілих.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2023 року на перехресті вулиць Довженка та Ріхтера сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Водій автомобіля KIA здійснив рух на заборонений сигнал світлофора, в результаті чого відбулось зіткнення з автомобілем Chrysler.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція "швидка" Станишівка 
Матеріали по темі