Події

Працівник СТО у центрі Житомира вкрав інструмент з роботи і встиг продати його

7 July 2023, 10:21

5 липня керівник однієї зі станцій техобслуговування повідомив про зникнення інструментів з приміщення на суму 6 тисяч гривень. Правоохоронці відшукали підозрюваного співробітника станції, але той вже встиг продати вкрадене.

Про це 6 липня повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

«Учора 45-річний керівник однієї зі станцій техобслуговування повідомив про зникнення інструментів з приміщення. За словами підприємця, йому було спричинено матеріального збитку на суму 6 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Під час проведення першочергових слідчих дій заявник вказав, що після зникнення майна на роботу не вийшов один з працівників, найнятий лише кілька днів тому. На телефонні дзвінки колег той не відповідав та де він міг бути, ніхто не знав.

Тож оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП розшукали 34-річного містянина, якого запідозрили у причетності до події. Чоловік в учиненому зізнався та розповів, що «позичений» електроінструмент вже встиг продати, а отримані кошти витратив.

Нині усі обставини діяння та місцезнаходження речових доказів встановлюють слідчі у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Згідно з чинним законодавством, таємне викрадення майна, вчинене у період воєнного стану, карається позбавленням волі від 5 до 8 років.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що крадіжка сталася зі СТО, яке знаходиться у центрі міста.

Як повідомляв Житомир.info, у червні в одному з міст Житомирської області місцевий житель викрав майно з приватного обійстя на суму близько 20 тис. грн. Слідчі розпочали кримінальне провадження – чоловіку за такі дії загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка СТО станція техобслуговування поліція 
Матеріали по темі