Фоторепортаж

Житомир після негоди: комунальники ліквідовують наслідки, а містяни насолоджуються прохолодою і гуляють під дощем. Фоторепортаж

7 July 2023, 13:07

Повалені борди і дерева, поламані гілки та верхівки дерев без листя спостерігали містяни зранку 7 липня після нічної негоди.

Згідно з інформацією, наданою диспетчерами служби КП «Міський Інформаційний Центр» Житомирської міської ради, за вечір 6 липня і до 12 дня 7 липня вони отримали 37 аварійних заявок, з яких 22 заявки були пов’язані з падінням дерев чи гілок. Заявки ще продовжують надходити

І допоки комунальники працюють не покладаючи рук, містяни насолоджуються довгоочікуваною прохолодою. Навіть доволі сильний дощ не лякає ні дітей, ні дорослих - у яскравому вбранні та з яскравими парасольками вони прогулюються містом або ж поспішають по своїх справах.

Нагадаємо, упродовж доби рятувальники на автошляхах прибирали 14 дерев, які впали через сильний вітер.Упродовж доби через негоду в Бердичівському, Житомирському та Коростенському районах без електропостачання залишився 81 населений пункт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дощ негода погода 
Матеріали по темі