Події

У Житомирі на перехресті зіткнулися Toyota та Volkswagen, один з автомобілів поїхав з місця ДТП

9 July 2023, 12:25

Надвечір 8 липня на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Отаманів Соколовських у Житомирі трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

«ДТП біля ЕКОмаркету. Ніхто не постраждав», – розповіла читачка.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info зазначили, що автопригода дійсно минулася без постраждалих, також повідомили, що, за попередньою інформацією, один з учасників залишив місце ДТП.

«О 17:40 на перехресті вулиці Отаманів Соколовських та проспекту Незалежності сталася ДТП без потерпілих, проте зі зникненням одного з учасників. Зі слів водія автомобіля Toyota, водій Volkswagen здійснив зіткнення з його авто та зник з місця події. Патрульні замалювали схему ДТП, відібрали пояснення, матеріали передані у відділ розшуку та опрацювання ДТП», – прокоментували у пресслужбі патрульної поліції.

Нагадаємо, 5 липня 2023 року на проспекті Незалежності у Житомирі зіткнулися Hundai та Nissan, минулося без постраждалих.

Як повідомляв Житомир.info, у період з 1 до 30 червня 2023 року на території обслуговування управління патрульної поліції в Житомирській області трапилося 39 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими, в результаті яких 55 людей травмувалися та 4 загинуло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя проспект Незалежності  
Матеріали по темі