Події

У Житомирі засудили жінку, яка облаштувала в орендованій квартирі місце розпусти: призначили штраф

9 July 2023, 17:54

Суд ухвалив вирок жінці, яка в Житомирі організувала місце розпусти в орендованій квартирі та займалася звідництвом. За таку «діяльність» її оштрафували на 17 тисяч гривень.

Вирок щодо вказаної кримінальної справи (за ч. 1 ст. 302 КК України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Корольовський районний суд м. Житомира ухвалив 3 липня 2023 року. В Єдиному державному реєстрі судових рішень вирок оприлюднили 5 липня.

Обвинувачена – уродженка Хорошівського району Житомирської області, освіта середня, розлучена, не працює, на утриманні має малолітню доньку, раніше не судима.

З матеріалів суду відомо, що у листопаді 2022 року обвинувачена надумала створити місце розпусти. Для цього винайняла квартиру в Житомирі під приводом проживання, «облаштувала її необхідним інвентарем та надавала у користування іншим особам жіночої статі (…) з метою створення у ній місця розпусти та надання послуг сексуального характеру».

Клієнтів звідниця знаходила, розміщуючи оголошення на спеціальних сайтах. В оголошеннях «викладала свої особисті фотографії в нижній білизні, де для зв`язку залишала свій номер телефону НОМЕР_1 та перелік інтимних послуг». Зазначено, що обвинувачена «систематично надавала бажаючим особам сексуальні послуги».

Скриншоти з вироку Корольовського районного суду м. Житомира

27 червня 2023 року жінці було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 302 КК України.

У матеріалах суду зазначено, що обвинувачена беззаперечно визнала свою провину. Запобіжний захід їй не обирався.

Врешті, суд ухвалив: «визнати ОСОБА_3 винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 302 КК України, та призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 17000 (сімнадцять тисяч) гривень».

Скриншот з вироку Корольовського районного суду м. Житомира

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року суд виніс вирок жінці, яка в Житомирі займалась звідництвом та створенням місць розпусти: через мережу інтернет розміщувала оголошення про надання послуг сексуального характеру, інтимні послуги надавала сама та залучала інших дівчат. Для зустрічей вона запрошувала клієнтів на орендовану квартиру, або до готелю «Волна», що на вулиці Покровській. Жінку оштрафували на 17 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: місце розпусти звідництво інтимні послуги  
Матеріали по темі