Події

На об’їзній біля Житомира сталася ДТП з потерпілими, рух трасою ускладнений (доповнено)

10 July 2023, 19:26

На 140 км автодороги Київ – Чоп ввечері сталася ДТП з потерпілими, що призвело до ускладнення руху.

Про це 10 липня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась, близько 18-ї години, на 140 км автодороги Київ – Чоп (об'їзна міста Житомира), рух транспорту ускладнений в обох напрямках. Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та організували реверсний рух. На місці автопригоди працюють медики та слідчі з ДТП», - йдеться у повідомленні.

Водіїв закликають планувати маршрути поїздки з урахуванням цієї інформації.

Доповнення: Поліція Житомирської області близько 20:00 повідомила, що в ДТП двоє травмованих, серед них 2-річний хлопчик.

«Подія трапилася 10 липня близько 17 год. 37 хв. на автодорозі М-06 Київ-Чоп 140 км. Попередньо водій спеціалізованого вантажного фургона, рухаючись з Рівного в напрямку столиці, допустив зіткнення із автомобілем Skoda Kodiaq, який рухався в попутному напрямку. Унаслідок пасажири позашляховика – хлопчик 2021 року народження та 29-річна жінка – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікувальних закладів», - зазначається у повідомленні.

О 21:32 патрульні повідомили про відновлення руху на ділянці, де сталася ДТП

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2023 року на автодорозі Київ-Чоп неподалік с. Соколів зіткнулися Volkswagen та Daewoo, травми отримав 92-річний водій останньої автівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульні траса 
Матеріали по темі