Події

В Житомирській області дві місцеві жительки обікрали волонтерський пункт

11 July 2023, 10:00

Жительки Хорошева обікрали волонтерський пункт: поліція з’ясовує обставини

Про це 10 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області

«Звернення щодо викраденого майна з пункту розподілу соціальної допомоги надійшло до поліції вранці 8 липня. Заявниця повідомила, що сторонні особи проникли до приміщення через вікно. Звідти вони винесли електричну плиту, продукти харчування та понад дві сотні пар шкарпеток. Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що випадковим свідком крадіжки став місцевий житель. Він побачив, як неподалік пункту двоє жінок несли чималі мішки. Запитавши в останніх, що саме вони переносять, чоловік не дочекався відповіді, натомість жінки полишили ношу та втеклиі», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили особи та розшукали причетних до події. Виявилося, що одна з них, 26-річна місцева жителька, нещодавно мала намір працевлаштуватися у благодійну організацію. Там вона й побачила цінні речі. Вже за декілька днів вона разом з 25-річною подругою прийшли до приміщення. Всередину потрапили через вікно. Все цінне спакували у мішки, які знайшли там же. Поліцейські встановили, що жінки планували продати викрадене.

Нині хорошівські слідчі встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Зважаючи на вчинення кримінального правопорушення у період воєнного стану, за таке діяння передбачене ув’язнення від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 8 липня на залізничному вокзалі в Тернополі обікрали військового, жителя Житомира. Причетного до крадіжки затримали у Львові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж волонтерський пункт поліція 
Матеріали по темі