Новини компаній

Apple Watch, повз які не можна пройти спокійно

12 July 2023, 16:31

Преміальні аксесуари відмінно підходять до iPhone і показують статус. Особливо виділяються розумні годинники, які мають стильний і привабливий вигляд.

Якщо ви запланували купити apple watch, вивчити варіанти можна в каталозі за посиланням https://yabloki.ua/apple-watch/, а ми розповімо, як яблучний годинник змінить ваше життя, і без якого ремінця до нього спорт перетвориться на тортури.

Аксесуари до Apple Watch

Вони діляться на дві категорії. Перша – змінні ремінці, які доповнять ваш образ, друга – захисне скло. І якщо з останнім усе зрозуміло, то щодо ремінців – вмикайте фантазію.

Отже, ремінці для яблучних смарт-годинників бувають:

  • силіконові. Добре тягнуться і мають яскраві дизайни. Часто використовуються для занять спортом, бо рука не буде потіти. Тримаються міцно і не злітають навіть під час вправ;
  • шкіряні. Максимальна зносостійкість натуральної шкіри дасть змогу носити ремінець протягом багатьох років. Виглядають стильно і статусно, привертають увагу і створюють правильне перше враження;
  • міланська петля. Головна перевага в незвичайному зовнішньому вигляді. Дуже добре підходять для класичних костюмів і бізнес-зустрічей.

Тепер переходимо до основної частини – огляду моделей.

Найпопулярніші Apple Watch

Якщо плануєте купити apple watch se за посиланням https://yabloki.ua/apple-watch/apple-watch-series-se/ зверніть увагу, що пристрій працює без уповільнень на Apple S8 SiP на два ядра, яких достатньо для підтримки високої продуктивності. Вбудовано 32 Гб вільної пам'яті, щоб було місце для всіх улюблених додатків.

Якісний дисплей на 40 мм має OLED LTPO матрицю та високу роздільну здатність 324х394 із захистом Ion-X. Є можливість налаштовувати екрани залежно від уподобань. Керування відбувається через сенсорний дисплей.

До того ж годинник ідеальний для спорту. З ним можна займатися альпінізмом, йогою, веслуванням, кардіо, бігом, плаванням і на велотренажері, отримуючи при цьому точний підрахунок своїх дій.

Проте гаджет не призначений для глибокого занурення, але витримує тренування в басейні.

Серед найкорисніших датчиків – SOS, моніторинг сну і підрахунки калорій, шляху, кроків, пульсу. Можна активувати швидкий пошук телефона або годинника. Відповідати на повідомлення і приймати виклики через екран. Події з календаря відображатимуться автоматично.

Девайс витримує до 18 годин активної роботи з повідомленнями, музикою, додатками. Під час активності враховується одне тренування під Apple Music.

Apple Watch Ultra

Дисплей на 49 мм з матрицею OLED LTPO і роздільною здатністю 502х410. Усередині потужний Apple S8 на двох ядрах з 32 Гб вбудованої пам'яті. Управління через сенсор, кнопки або голосом.

Головна перевага – у титановому корпусі, який має стильний вигляд і призначений для екстремального спорту. Водостійкість WR100 дозволяє спокійно займатися плаванням і пірнати на невелику глибину.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі