Події

Вдень у Житомирі сталися дві ДТП на перехрестях: в одній постраждав мотоцикліст, іншу спричинив п’яний водій

16 July 2023, 20:02

Дві автопригоди стались сьогодні у Житомирі близько 15-ї години.

Про це ввечері 16 липня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«На перехресті вулиць Михайла Грушевського та Князів Острозьких – з потерпілими за участю автомобіля Ford та мопеда Spark. У результаті ДТП травмувався мотоцикліст, якого медики шпиталізували до лікарні. Патрульні забезпечили охорону місця події, регулювання дорожнього руху та викликали слідчих», - йдеться у повідомленні.

Інша автопригода – без потерпілих на перехресті вулиць Святослава Ріхтера та Шевченка за участю транспортних засобів Toyota та Renault.

«Водій авто Toyota проїхав перехрестя на заборонний червоний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем Renault. Під час перевірки документів інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич пройшов огляд на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат – 2,76 проміле алкоголю», - інформує патрульна поліція.

Охоронці порядку відсторонили 34-річного водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) та за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 11 липня 2023 року у Житомирі на вулиці Жуйка водій авто Opel не дотримався безпечної швидкості та здійснив наїзд на електроопору, а 12 липня на вулиці Князів Острозьких керманич Jeep не був уважним за кермом, не стежив за дорожньою обстановкою та в'їхав у рекламний щит.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульні  
Матеріали по темі