Місто

«Лео Кераміка» відчиняє свої двері у Житомирі

17 July 2023, 10:23

15 липня відбулося відкриття нового магазину «Лео Кераміка», що знаходиться за адресою: пр. Незалежності, 13!

З нагоди відкриття – знижки до 50% та подарунки першим 100 покупцям і, звісно, лише якісні матеріали для створення ідеальних інтер’єрів:

• керамічна плитка;

• сантехніка;

• ламінат, паркетна дошка, вінілова підлога;

• двері вхідні та міжкімнатні;

• шпалери та поліуретанові вироби;

• освітлення.

У «Лео Кераміка» ви можете знайти все та навіть більше, аби інтер’єр вашого будинку заграв яскравими фарбами!

Давно хотіли освіжити ремонт в оселі, але думки про підбір матеріалів псували настрій?! Не бажаєте обходити пів міста задля пошуку саме того кольору ламінату, як у Pinterest?

Тоді рішення вже близько, адже відтепер у Житомирі все для якісного ремонту можна придбати в одному магазині – «Лео Кераміка» на пр. Незалежності, 13.

«Лео Кераміка» – найбільша всеукраїнська мережа магазинів оздоблювальних матеріалів, компанія із багаторічним досвідом, та тисячами задоволених клієнтів.

В магазинах мережі можна не лише придбати усі необхідні товари, але й надихнутись на створення особливого дизайну, отримати задоволення від процесу покупки, адже для цього в нас є усе необхідне, а наші менеджери фахово допоможуть з вибором.

Оптимально підібраний асортимент, просторі та комфортні виставкові зали, шоуруми з готовими інтер’єрними рішеннями, приємна атмосфера.

Також у мережі магазинів «Лео Кераміка» доступні послуги безкоштовного 3D дизайну інтер’єру, доставка на поверх, друк фотошпалер на замовлення, монтаж дверей, гідроабразивна порізка плитки, цифровий друк на плитці та мозаїці.

Чекаємо вас у новому магазині «Лео Кераміка» в Житомирі! Встигніть скористатись акційними пропозиціями, що діятимуть у магазині до 31 липня!

Вдалого ремонту та приємних покупок разом з Лео Кераміка!

Термін дії акційної пропозиції : 15.07-31.07.2023. Умови акції уточнюйте у продавців-консультантів.

Контактний телефон: +38 050 409 75 70

Сайт: https://leoceramika.com/

Адреса: м. Житомир, проспект Незалежності, 13.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лео Кераміка магазин відкриття 
Матеріали по темі