Новини компаній

​Стабілізатори напруги – порятунок в умовах нестабільного струму

18 July 2023, 14:10

У багатьох містах України електромережі сильно зношені, а деякі взагалі морально застаріли, що негативно впливає на якість роботи електричного обладнання. Іноді пристрої взагалі не можуть працювати, тому що в мережі немає необхідних 220 Вольт, або навпаки секундне підвищення до 380 Вольт призводить до поломки підключеного обладнання.

Захист побутових пристроїв можливий, якщо подбати про покупку стабілізаторів напруги. Це можна зробити тут https://stabilizatori.com, де є велика кількість пропозицій на вибір. За допомогою таких інструментів забезпечується корекція нестабільної електрики з подальшим вирівнюванням та нормальної роботи електричних приладів.

Особливості модельного ряду

Непоганим рішенням для використання в будинку та офісі стане стабілізатор Ампер У 12-1/40А (9000) v2.1, у конструкції якого є автоматичний трансформатор, електронний ключ, мікропроцесор, контролери та автоматичний вимикач, що забезпечує захист від перевантажень.

Подібні стабілізатори поміщаються у великий металевий кожух для захисту від зовнішнього впливу. Ознайомитися з ним найзручніше тут https://stabilizatori.com/stabilizator-naprjazhenija-eleks-amper-12-1-40a-9000-v2-0-ua, де є детальний опис і навіть фотографії для наочної оцінки. Індикація на поверхні дозволить дізнатися вхідну та вихідну напругу, а також показник навантаження у відсотковому співвідношенні.

Функціонал стабілізатора

Зазначений вище стабілізатор напруги має наступний набір функцій та можливостей:

  • безшумна робота трансформатора;
  • низьке споживання електроенергії;
  • точне RMS-вимірювання вхідної напруги;
  • система захисту ключів;
  • підвищення точності стабілізації напруги на виході.

Просте управління дозволить за лічені хвилини налаштувати стабілізатор та забезпечити собі спокій за рахунок його ефективної роботи. Допускається монтаж на стіну або підлогу з використанням спеціальних кріплень. Ступінь захисту IP20, тому його можна встановлювати в гаражах, на виробничих об'єктах та в інших приміщеннях.

Співпраця з магазином «Stabilizatori.com»

Асортименти доповнюються великою кількістю стабілізаторів від виробників Елекс, Укртехнологія, Quant, Volter і т.д. Є детальний опис та характеристики, а на кожну товарну позицію виробник дає гарантію. Допомогу у виборі нададуть консультанти магазину з урахуванням запитів кожного покупця.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі