Новини компаній

Чому варильна поверхня – це зручний варіант для кухні?

18 July 2023, 15:14

Кожна домівка має безліч побутової техніки, що виконує різні завдання. Кухні сучасних господарів не є виключенням. Кожен, хто любить готувати, намагається придбати якомога більше якісних та необхідних приладів для приготування їжі.

Зазвичай, базовий набір побутової техніки для кухні виглядає приблизно так: плита, холодильник, мікрохвильова піч та різні допоміжні девайси – електрочайник, блендер, тостер. Звісно, є дуже багато приладів, без яких не обійтися. Але є два найважливіших елементи серед них – це варильна поверхня та духова шафа. У багатьох домівках можна побачити їх у вигляді великої стаціонарної плити. Сьогодні ми пропонуємо поглянути на це під новим сучасним кутом і розглянути варильну поверхню як самостійний прилад для кухні.

У чому перевага варильної поверхні перед звичайною плитою?

Варильна поверхня – це окремий прилад побутової техніки. Якщо порівняти таку поверхню зі звичайною великою плитою, вона має безліч відмінностей і переваг. По-перше, варильна поверхня, навіть на чотири конфорки, є дуже компактною за розмірами. В середньому вона має ширину 5 см та виглядає досить мінімалістично.

Існує багато видів варильних поверхонь. Вибирайте той прилад, що підійде саме вашій кухні. Пропонуємо вашій увазі варіанти варильних поверхонь від ТМ Ventolux:

• Газові емальовані

• Газові з нержавіючої сталі

• Газові на склі

• Газові на дві конфорки

• Електричні індукційні

• Електричні склокерамічні

• Електричні з чавунними конфорками

• Електричні на дві конфорки

• Комбіновані

Вентолюкс поверхні – це вибір приладів на будь-який смак. Якщо ваш будинок підʼєднано до центрального газопостачання, сміливо обирайте газову плиту. Але, є й інші види дуже зручних та сучасних плит – індукційні або комбіновані. В останньому варіанті вдало поєднуються газові та електричні конфорки, що робить таку поверхню більш універсальною та зручною.

Варильна поверхня – це вбудований тип приладу побутової техніки. Поверхня має кріплення, за допомогою яких її можна вбудувати в меблі. На додаток ви можете купити духову шафу. ТМ Ventolux пропонує комплекти, що складаються з духових шаф та варильних поверхонь або такі ж само, але окремі прилади.

Вибирайте розмір поверхні та кількість конфорок відповідно до потреб та розмірів вашої кухні. Для невеличких приміщень, смарт квартир або заміських будинків чудово підійдуть варіанти на дві конфорки. Якщо ви любите багато готувати, маєте велику родину або просто шукаєте стандартний прилад для кухні, зверніть увагу на варильні поверхні з чотирма конфорками.

Який би з типів поверхонь ви не обрали, ви отримаєте надійний та потужний варіант для власної кухні, адже ТМ Ventolux піклується про якість кожного з приладів. На всі моделі з лінійки ви отримуєте гарантію три роки від виробника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі