Місто

Житомирянин пояснив, навіщо облив «кров’ю» плитку та сходи міської ради

20 July 2023, 13:21

Житомирянин Іван Каверін, який вранці 20 липня облив «кров’ю» бруківку та сходи перед входом в будівлю міської ради, пояснив свої дії.

Чоловік вранці 20 липня на своїй сторінці у Facebook виклав кілька відео та допис, в якому каже, що облита плитка – це «зауваження всім тим хто забувся що в країні війна».

На одному з відео чоловік запевняє, що нікуди не тікав, поспілкувався з правоохоронцями.

«Нікуди я не збігав, дочекався поліції, пояснив ситуацію і свою думку... (звернення до мера) Ти нечість, вор, який зараз робить бізнес на крові хлопців. Полив я плитку тобі, щоб міцніше вона трималася, бо на крові можливо хоч через рік ти там не будеш її перекладати, як робиш кожного року», - сказав Іван Каверін.

На сторінці Івана Каверіна багато постів про збір коштів на допомогу військовим, зокрема, ввечері 18 липня він опублікував відео про лотерею зі збором коштів на потреби кількох бригад.

Нагадаємо, у Житомирі зранку 20 липня перед головним входом міськради розлили «кров», правоохоронці встановили, що це зробив 39-річний житомирянин.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 20 липня 2023 року перерозподілили на укриття та потреби оборони 140 млн грн капітальних видатків на благоустрій, мер розповідав, що сумарно на закупівлі для потреб ЗСУ і військові облігації вже спрямовано з міського бюджету 1,8 млрд грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада акція протест Каверін  
Матеріали по темі