Новини компаній

Asus Zenbook – стильний ноутбук із чудовим функціоналом

20 July 2023, 17:42

Застосування ноутбука виправдане його автономністю та практичністю, адже він не залежить від електрики, хоча б 2-3 години, а також його можна зручно транспортувати. Відмінним рішенням останніх розробок є модель Asus Zenbook, яку можна вважати прямим конкурентом Apple Macbook. Це серія преміальних девайсів із діагоналлю екрану від 12,5 до 15,6 дюймів.


Серед відмінних характеристик можна виділити тонкі грані, закруглені краї, а також оригінальний малюнок у центрі алюмінієвої кришки. Спираючись на наш досвід покупки пристрою тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/noutbuki_asus-zenbook.html, можна сказати про його високу продуктивність. За це відповідають потужні процесори Intel та оперативна пам'ять об'ємом від 4 до 16 Гб залежно від моделі ноутбука.

Переваги ноутбуків

Пристрої виготовляються із застосуванням легкого алюмінію, який є основним матеріалом для виробництва аерокосмічних конструкцій. Захист екрану виконується завдяки склу Corning Gorilla Glass, що унеможливлює появу невеликих подряпин та інших механічних пошкоджень різного типу. Ноутбуки важать від 910 г до 1,2 кг.

Кут огляду у більшості моделей становить 178 градусів, що забезпечить зручність для ігор, перегляду різних відео і т.д. Особлива технологія виробництва дисплеїв робить їх унікальними, адже вдасться відображати будь-який контент у високій якості.

Особливості вибору

Як показали наші тести, кожна модель має свої особливості і вона заточена під конкретні завдання. Щоб зробити правильний вибір, необхідно вивчити ряд критеріїв і параметрів:

  • Процесор. На вибір запропоновані рішення Intel Core i3 або i5, але найпотужніші моделі оснащуються поколінням i7;
  • Відеокарти. Майже всі моделі мають в активі NVIDIA GeForce, що гарантує бездоганну продуктивність графіки;
  • Оперативна пам'ять. Від 4 до 16 Гб, що впливає на продуктивність загалом;
  • Вбудована пам'ять. Жорсткі диски HDD бувають об'ємом 512 або 1000 Гб, тоді як накопичувачі SSD – на 128-512 Гб.

Ємність батареї 40 Втг, при цьому є функція швидкого заряджання. Кожен пристрій має бездротовий стандарт зв’язку Bluetooth 4.1.

Де придбати ноутбуки Asus Zenbook?

Хорошим місцем для вибору та оформлення замовлення стане магазин «Фокстрот», де є велика кількість моделей на вибір. Кожна з них доповнюється детальним описом та характеристиками, а за допомогою фотографій вдасться зробити вдалий вибір. На всю техніку є гарантія від виробника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі