Події

У Житомирі патрульні розшукали і затримали чоловіка, який на Якова Зайка вкрав телефон, а на Коростишівській – здійснив пограбування

20 July 2023, 17:57

Патрульні розшукали та затримали особу, ймовірно, причетну до грабежу та крадіжки у Житомирі.

Про це 20 липня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 18-ї години, ТОРівці отримали повідомлення про крадіжку на одній з вулиць Житомира. Зі слів заявника, невідомий чоловік на автомийці таємно викрав мобільний телефон, після чого поїхав на ровері в невідомому напрямку. Переглянувши відео з автомийки, патрульні стали на пошуки особи за орієнтуванням. Але вже згодом інспектори отримали ще одне повідомлення про грабіж на іншій вулиці за участю чоловіка, схожого на крадія з автомийки. Екіпажі одразу розпочали обстеження прилеглих територій, де й виявили та затримали громадянина, схожого за описом. Під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили в чоловіка обидві викрадені речі», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин справи.

У коментарі Житомир.info у пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області уточнили, що крадіжка сталася на вулиці Якова Зайка, а грабіж – на Коростишівській.

Нагадаємо, 17 липня у Житомирі патрульні затримали громадянина, який вимагав 200 доларів за повернення вкраденого телефону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка грабіж пограбування 
Матеріали по темі