Влада

Сухомлин розказав про поїздку на передову до житомирського батальйону ТрО

21 July 2023, 13:48

Після сесії Житомирської міської ради, яка була вранці 20 липня, мер Житомира Сергій Сухомлин з кількома депутатами з’їздив на передову до 138-го батальйону 115-ї бригади територіальної оборони.

Про свою поїздку мер повідомив після повернення в Житомирі – після 11:00 21 липня.

«Зʼїздили до 138-го батальйону ТрО. Поспілкувались. Це мужні хлопці. Справжні житомиряни. Деталі – у відео. Можете почути самих військових. Так, проблеми є. Про всі розказувати не буду. Більшу частину знаємо як вирішити. Завезли прилади нічого бачення, три Мавіки, Мавік з тепловізором. Три дні тому – передавали два Мавіки з тепловізорами і Матрікс... Наступного тижня готовий ще раз зустрітись із дружинами, матерями військових батальйону. Поспілкуємось у закритому режимі», - йдеться у дописі мера.

Сергій Сухомлин виклав кілька відео, де новий комбат з позивним «Лідер», відомий житомирський тренер та начальник медичної служби батальйону розказують про ситуацію на фронті.

Нагадаємо, на початку позачергової сесії Житомирської міської ради 20 липня Сергій Сухомлин розповідав про свої зустрічі з представниками 138-го батальйону та рідними бійців, анонсував поїздку на передову та закликав не вирішування проблемні питання підрозділу в соцмережах під час війни, не розганяти «зраду» для власного піару.

Як повідомляв Житомир.info, командир 138-го окремого батальйону 115-ї бригади ТрО Олександр Вербило героїчно загинув 2 липня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТрО Сухомлин 138 батальйон 115 бригада  
Матеріали по темі