Суспільство

Сирський вручив державні нагороди та подарунки житомирським десантникам, відзначивши наснагу воїнів до перемоги (доповнено)

22 July 2023, 11:41

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський нагородив державними нагородами, відомчими відзнаками, медалями та цінними подарунками воїнів 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Про це 22 липня повідомила служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

«Мені дуже приємно бути зараз у вашій частині, яка вже півтора року захищає нашу українську землю та б’є ворога. Люди міняються, обставини, але не міняється хист, наснага та бажання перемогти ворога. Я знаю ми обов’язково переможемо та піднімемо українські прапори над нашими кордонами!», - зазначив Сирський.

Доповнено о 12:40
У службі зв'язків з громадськістю 95-ї бригади 22 липня для Житомир.info уточнили, що Олександр Сирський відзначив 20 військовослужбовців.

Нагадаємо, наприкінці травня 2023 року командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський відзначив мужність та героїзм воїнів із 95-ї бригади, кращі отримали нагороди та подарунки.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2023 року в День піхоти командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи 30 ОМБр, які воюють нині на Бахмутському напрямку. Він привітав бійців з професійним святом і вручив найкращим відзнаки Міністерства оборони та командування Сухопутних військ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник Сирський 
Матеріали по темі