Новини компаній

ЗМІ Incrypted оголосила про запровадження нового формату зустрічей з експертами, які працюють в криптоіндустрії

24 July 2023, 10:35

Українське медіа Incrypted, що спеціалізується на актуальних новинах про криптовалюти, представило новий проект під назвою "Incrypted Talks" - ініціативу, яка передбачає організацію заходів для спілкування з українськими та іноземними фахівцями. Головною метою Talks є сприяння розвитку Web3 в Україні.

Перша зустріч "Incrypted Talks 1.0" відбудеться 5 серпня о 17:00 і триватиме до 21:00 в приміщенні B12 в UNIT.City. Попередній запис на подію розпочнеться о 16:00.

Учасники зможуть насолодитися цікавими виступами досвідчених спікерів, таких як Владислав Грицищенко та Дмитро Малишенко з CryptoSale, Костя Кудо з Cryptology, Mister з HAPI та Вадим Груша, засновник Trustee, який представить ексклюзивну презентацію запуску криптокарти Trustee Plus.

"Ми збираємо найяскравіших експертів із світу криптовалют та блокчейн технологій, щоб поділитися своїми знаннями та відкрити нові можливості для нашої країни", - зазначив Андрій Макаров, COO Incrypted.

Крім захоплюючих виступів та можливості обміну досвідом, учасники Incrypted Talks також матимуть шанс отримати цінні подарунки, зокрема, криптокартку Trustee, яка буде представлена на заході.

Квитки на "Incrypted Talks 1.0" вже доступні для придбання, а детальну інформацію про захід можна знайти за посиланням. Також слідкуйте за оновленнями та іншими заходами в рамках проєкту Incrypted Events.

Довідка:

Incrypted – провідне українське крипто-медіа, яке зосереджене на криптоіндустрії, блокчейн-технологіях та сегменті Web3, продовжує активно розвиватися, підтримувати команду та сприяти розвитку локальної спільноти.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі