Новини компаній

Обираємо якісний та натуральний пломбір. Поради від виробника

24 July 2023, 16:53

Коли мова йде про якість продукції, жодні компроміси виключені. Особливо це стосується продуктів, де переважна кількість споживачів – це діти. І морозиво не є виключенням.

Наразі в Україні діють певні стандарти якості виробництва морозива, кожен з яких має свої технічні умови, правила та маркування:

ДСТУ 4733 – морозиво молочне або вершкове, пломбір;

ДСТУ 4734 – плодово-ягідне, фруктовий лід та щербет;

ДСТУ 4735 – морозиво з комбінованим складом сировини.

І саме ці позначення дають змогу зрозуміти, що за десерт перед вами. Адже усі виробники зобов’язані вказувати за яким саме ДСТУ було виготовлене те чи інше морозиво.

Безумовно, кращим прийнято вважати ДСТУ 4733, оскільки, у складі такого морозива відсутні рослинні жири чи домішки. І саме цей фактор став головним для компанії «Ласунка», при створенні нового прохолодного десерту. Так з’явився «100% пломбір ДСТУ 4733» – морозиво, якість якого підкреслює навіть його назва!

Найякісніше молоко, натуральне вершкове масло, яєчний жовток та цукор – основні інгредієнти, що гарантують ніжний вершковий смак та легку кремову текстуру. А відсутність консервантів, рослинних жирів, барвників, та будь-яких «Е» робить винятковий пломбір натуральним на усі 100%.

Тож тепер, досить просто купити морозиво, що гарантовано буде смачним та якісним. Обирайте «100% пломбір ДСТУ 4733» у форматі ескімо, відерця або вагового у еко-пакеті, та гарантуємо на одній порції ви точно не зупинитесь.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі