Події

В Житомирі на Бердичівському мосту сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів

25 July 2023, 17:48

Дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів сталася 25 липня в Житомирі на вулиці Жуйка.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Сьогодні, близько 15-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на вулиці Жуйка. Інспектори прибули на місце автомобільної пригоди та встановили, що водій автомобіля Volkswagen Crafter не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції, у результаті чого зіткнувся з автомобілем Toyota, яке рухалося попереду. Після чого, водій авто Toyota по інерції допустив зіткнення з транспортним засобом Volkswagen, який зупинився на зустрічній смузі та мав намір здійснити поворот ліворуч. Водій автівки Toyota продовжив самовільний рух та зіткнувся з авто Kia, керманич якого, також повертав ліворуч», - йдеться у повідомленні.

На щастя, у ДТП ніхто не травмувався. На керманича автомобіля Volkswagen Crafter патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), КУпАП.

Нагадаємо, у Житомирі 25 липня близько 11:00 на перехресті Шевченка-Святослава Ріхтера зіткнулися Hyundai та Daewoo, після чого одна з автівок влетіла в будинок.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на вулиці Домбровського 18 липня 2023 року близько 8 ранку зіткнулися Ford та Citroen, обійшлося без потерпілих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія патрульні вул.Жуйка 
Матеріали по темі