Суспільство

В Житомирській області ремонтують вибоїни на дорозі Малин – Кочерів

26 July 2023, 14:32

Дорожники ремонтують вибоїни на дорозі Малин – Кочерів.

Про це 25 липня повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Приступили до ліквідації аварійних пошкоджень на дорозі територіального значення Т-06-08 Малин – Кочерів. На час війни це єдиний спосіб забезпечити безперебійний рух автошляхами, що потребують капремонту. Роботи виконуються за сприятливих погодних умов в рамках експлуатаційного утримання доріг. Працюємо на найбільш пошкоджених ділянках шляху. Для ощадливого використання бюджетних коштів, які потрібні для оборони держави, ремонтуємо дорожнє покриття, комбінуючи методи. А саме: там, де руйнування суцільні - фрезеруємо залишки старого покриття та влаштовуємо вирівнюючий шар з асфальтобетонної суміші. Незначніпошкодження ремонтуватимемо пневмо-струменевим методом», - йдеться у повідомленні.

Ліквідація аварійної ямковості не може бути повноцінною заміню капітальному ремонту, це тимчасові заходи для того, щоб зберегти дорожнє покриття та забезпечити безпечний рух для всіх учасників руху. Для поточного середнього ремонту кількох ділянок дороги якраз перед повномасштабним вторгненням було укладено угоду з підрядною організацією, але повномасштабне вторгнення призупинило наміри.

Автошлях має загальну протяжність 49,6 км, пролягає територією Малинської та Радомишльської громад.

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня 2023 року дорожники поліпшували стан дорожнього покриття, ліквідовуючи аварійну ямковість – одночасно працюють на міжнародних, регіональних та територіальних дорогах держзначення Житомирщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вибоїна 
Матеріали по темі