Новини компаній

Особливості курсів Python

28 July 2023, 10:57

В усьому світі Python входить до топ-3 найпопулярніших мов програмування. Його використовують у різних сферах. Також популярність обумовлена простотою і можливістю застосовувати новачкам-програмістам.

Цією мовою набагато легше писати коди, ніж іншими мовами програмування. Причиною такої особливості є простий синтаксис. Мова не є найлегшою, однак її достатньо просто опанувати, щоб розробляти складні програми. Завдяки універсальності Python можна використовувати в різних сферах розробки. Мова підтримується на таких ОС, як Android, Windows та iOS. Більше інформації отримайте за посиланням: https://dan-it.com.ua/uk/program/kiev/python-developer/.

Код є простим і зручним, тому можна швидко навчитися розробляти цікаві ігри, застосунки, вести математичні підрахунки й автоматизувати різні процеси.

Переваги навчання в DAN.IT

Основні плюси, які кожен може отримати від навчання в цій компанії:

  • активні заняття — навчання відбувається з викладачами в живому форматі, тому у вас буде змога одразу з’ясувати всі питання, які цікавлять;
  • унікальна методика Telem — завдяки використанню такої методики в програму включені всі важливі навички і знання, які необхідні для майбутньої професії (крім цього, весь матеріал набагато краще засвоюється на практичних заняттях);
  • підтримка ментора — ви матимете постійну підтримку і зможете швидко розібратися в усіх питаннях, що виникають;
  • робота з реальними проєктами — в процесі навчання ви зможете максимально попрактикуватись і вдосконалювати отримані знання;
  • допомога координатора — підтримка забезпечена протягом усього курсу, який будете проходити;
  • оцінка знань — програма створена таким чином, щоб оцінка знань була у вигляді рейтингу, який дозволяє систематизувати досягнення студентів і ставити чіткі завдання.

Компанія DAN.IT пропонує чудовий вибір різних курсів.

Перспективи працевлаштування

Обирайте компанію, яка цінує свою репутацію і піклується про кожного учня. Більшість студентів отримує не тільки професію, але й перспективне працевлаштування у сфері IT. Звертайте увагу на наявність таких функцій, як допомога в підготовці резюме чи супровідного листа, оформлення портфоліо. Тоді у вас будуть усі можливості розвиватися в цій сфері.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: програміст програмування Python 
Матеріали по темі