Новини компаній

Швидка та вигідна доставка продуктів

31 July 2023, 12:25

На перший погляд, організація доставки продуктів з магазинів до вашого дому є достатньо складним завданням, адже на ринку є багато різних постачальників та продавців. З ними потрібно налагоджувати комунікацію та звикати до їх умов придбання товарів. Але завдяки сервісу Turbo все стало набагато простіше, оскільки більше не потрібно витрачати час на відвідування супермаркетів та довгі черги на касах. На сайті цього онлайн-супермаркета ви зможете знайти необхідні товари, які будуть швидко доставлені до вашої оселі.

Основні переваги сервісу

Найочевидніша перевага цього сервісу – немає потреби власноруч шукати товари на полицях магазинів, адже швидка доставка обраних продуктів миттєво розв'язує цю проблему. Серед основних переваг онлайн-супермаркета Турбо необхідно виділити:

  • оперативність — кур’єри можуть доставити замовлення від 15 хвилин до вашого дому;
  • якість — всі продукти доставки свіжі та мають дійсний термін придатності, оскільки компанія має налагоджене співробітництво з перевіреними постачальниками;
  • зручність — плануйте свій зручний час отримання продуктів від досвідчених кур’єрів Турбо.

Працівники сервісу доставки слідкують за якістю товарів та їх терміном зберігання. Продукти зберігаються у спеціальних приміщеннях за дотриманням потрібної температури та вологості. Під час доставки кур’єри користуються термосумками, що допомагає підтримувати прийнятну температуру продуктів за будь-яких погодних умов. Зручний мобільний додаток Turbo дозволяє швидко знайти необхідні товари та оформити заявку на доставку на екрані вашого смартфона.

Як зробити замовлення на сайті Turbo ua

Всі мешканці Києва та околиць міста можуть з легкістю оформити замовлення. Оплату можна здійснити відразу на сайті або кур’єру після отримання товару. Це можна зробити будь-яким зручним способом – банківською карткою або готівкою.

Перед тим, як оформити замовлення, варто зареєструватися на сайті, процес займає декілька хвилин. Тоді можна переходити до онлайн-покупок. У замовленні слід вказати адресу, вибрати у каталозі товари та відправити їх у кошик, позначити спосіб оплати та натиснути кнопку для оформлення доставки.

Для швидкого отримання замовлення діє автоматизована система, яка вираховує відстань від даркстора до будинку клієнта та вказує приблизний час доставки.

Які вигідні пропозиції є в сервісі Турбо

На платформі діє унікальна пропозиція — TurboCoin. Це віртуальна валюта цього сервісу, яку можна збирати за покупки товарів. Після того, як на балансі буде достатньо віртуальних коштів, їх можна обмінювати на товари у спеціальному розділі каталогу «Товари за ТС».

Також TurboCoin можна отримати за запрошення друзів. Для цього варто розповісти знайомим про Турбо та запросити їх за спеціальним посиланням. За кожного приведеного друга на баланс нараховується 50 монет. Така активність допоможе швидко назбирати певну суму віртуальних грошей для обміну на потрібні вам товари.

Крім того, збирати віртуальні бонуси можна при реєстрації, після заповнення профілю, на честь дня народження, за відгуки про покупки. На певні категорії діє кешбек, який також активується при купівлі на 600 або 1000 грн. Для всіх замовлень доставка буде коштувати 40 грн. За покупку товарів на суму понад 250 грн клієнт отримує бонус у вигляді безкоштовної доставки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Турбо супермаркет покупка 
Матеріали по темі